ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Παπακωσταντίνου: Δεν υπαρχουν φοροφυγάδες στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει λίστα με ονόματα φοροφυγάδων, δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου... ερωτηθείς για τις καταγγελίες που έκανε την Πέμπτη στον ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς.

Σχετικά με την καταγγελία του κ. Κουσελά υπήρξε την Παρασκευή παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο οποίος διέταξε να εξεταστεί το θέμα και να εντοπιστεί αν έχουν διαπραχθεί από μη πολιτικά πρόσωπα αξιόποινες πράξεις, όπως αυτή της απιστίας σε βάρος του δημοσίου.

Από την πλευρά του ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου υπήρξε κατηγορηματικός ότι «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Υπάρχει, όπως επανειλημμένα έχουμε πει, η υποχρέωση δημοσιοποίησης της λίστας των πολιτών με ληξιπρόθεσμες οφειλές και υπάρχει και η διαδικασία στο υπουργείο Οικονομικών από το ΣΔΟΕ και από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τους φοροφυγάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: