ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο οίκος ανοχής ...αλλιώς


Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο ξαναχτυπά. Το όνομα του Πήτερ Λάσκαρη ήρθε πριν από...


λίγους μήνες στη δημοσιότητα όταν ανακοίνωσε ότι θα εγκαινιάζε στη Βιέννη το μεγαλύτερο οίκο ανοχής στην Ευρώπη. 


Σήμερα και για μια ακόμα φορά ο Λάσκαρης ταράζει τα νερά, καθώς προσφέρει τα δωμάτια του οίκου ανοχής που διαθέτει στην αυστριακή πρωτεύουσα για τη φιλοξενία των αστέγων. Ο οίκος Red Rooms Laufhaus φιλοξενεί κάθε βράδυ 10 αστέγους δωρεάν προσφέροντάς τους ένα γεύμα καθώς και τη δυνατότητα να κάνουν το μπάνιο τους.

Όπως δήλωσε ο πολυμήχανος επιχειρηματίας, που έχει καταγωγή από την Αχαϊα, προχώρησε στην κίνηση αυτή επειδή όλες οι δομές που προσφέρουν φιλοξενία στους αστέγους είναι πλήρεις. Μάλιστα τονίζει ότι κανείς από τους πελάτες του Red Rooms Laufhaus δεν έχει διαμαρτυρηθεί για την παρουσία των αστέγων στα διπλανά δωμάτια. Η πρωτοβουλία αυτή είχε τόση επιτυχία ώστε και άλλοι οίκοι ανοχής μελετούν το ενδεχόμενο να ανοίξουν τις πύλες τους στους αστέγους. Εκτός βέβαια από τους αστέγους που βρίσκουν ένα ζεστό κατάλυμα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, η πρωτοβουλία αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για τις ροζ επιχειρήσεις του Λάσκαρη.

to-gamato.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: