ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Δίνει 17.500 μισθό για λαντζέρη!

Δουλειές υπάρχουν! Και μάλιστα καλοπληρωμένες και σε ευχάριστο χώρο εργασίας, με 40 ώρες την εβδομάδα και αμοιβή 17.500 ευρώ το χρόνο...

Εργοδότης είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ και έδρα εργασίας τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ! Αυτός που θα επιλεγεί θα πρέπει να πλένει τα πιάτα της βασίλισσας.
Όπως καταλάβατε η προσφερόμενη εργασία, είναι αυτή του βασιλικού λαντζέρη και δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού.
Αυτός που θα επιλεγεί για την δουλειά, εκτός από τα πιάτα του Μπάκιγχαμ θα πρέπει να συνοδεύει τη βασίλισσα και στις εξοχικές κατοικίες στο Ουίνδσορ, Σάντρινγκχαμ, Μπαλμόραλ και Χολιροουντχάουζ.
Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύεται στο atsv7.wcn.co.uk το διαδικτυακό τόπο της Ελισάβετ, ο υποψήφιος λαντζέρης θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να λείπει από το Λονδίνο τρεις μήνες τον χρόνο, να είναι ακριβής, αξιόπιστος και να έχει την ικανότητα να δουλεύει ομαδικά.
Επιθυμητή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση. Η εργασία, που περιλαμβάνει και διαμονή αμείβεται από τη Λίστα Πολιτών, δηλαδή το κράτος της Μεγάλης Βρετανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: