ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθησαν οι αστυνομικοί της όμαδας ΔΙΑΣ ως υπεύθυνοι για το τροχαίο στο Ηράκλειο!

ΤΩΡΑ: Συνελήφθησαν οι αστυνομικοί της όμαδας ΔΙΑΣ ως υπεύθυνοι για το τροχαίο στο Ηράκλειο!
 
Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
Κατά την καταδίωξη δύο έφηβων μοτοσικλετιστών χθες βράδυ στο Ηράκλειο, οι οποίοι νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση, κατηγορούνται από αυτόπτη μάρτυρα ότι προκάλεσαν το σοβαρό ατύχημα.
Συγκεκριμένα, η μαρτυρία αναφέρει ότι ένας από τους αστυνομικούς άπλωσε το πόδι του κατά την διάρκεια της καταδίωξης, με αποτέλεσμα την πτώση της μηχανής, που έπεβαιναν οι έφηβοι.
Οι δύο νεαροί, ηλικίας 16 και 19 ετών, φέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα και η κατάστασή τους κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.
Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, οι νεαροί αρνήθηκαν να σταματήσουν σε τυπικό έλεγχο των Αρχών καθώς η μηχανή τους δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας. Ακολούθησε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης οπότε και συνέβη το τροχαίο.
Διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του τροχαίου, θα σχηματιστεί δικογραφία και θα σταλεί στον εισαγγελέα.
www.to-mati.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: