ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ


-ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΛΑΜΠΙΡΗ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ
 
Πολύ σημαντική εξέλιξη στη μάχη της ΟΙΕΛΕ κατά των εκδικητικών απολύσεων αποτελεί η απόρριψη, από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά (αριθμ.αποφ. 189/3-12-2012), της αίτησης αναστολής που υπέβαλε η Ο.Ε. «Μ. Λαμπίρη κ ΣΙΑ» κατά της αρ. 27/30-8-2012 πράξης του ΠΥΣΠΕ Δ’ Αθήνας με την οποία κρίθηκε παράνομη ως καταχρηστική η καταγγελία σύμβασης της εκπαιδευτικού κ. Π. Παπαδοπούλου.
 
Οι ιδιοκτήτες με διάφορα δικονομικά τερτίπια, προσπαθούν να καθυστερήσουν την εφαρμογή των αποφάσεων των ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ που δικαίωσαν τους εκπαιδευτικούς το προηγούμενο διάστημα. Εκμεταλλευόμενοι της αδράνειας των αρμοδίων αρχών και της γενικευμένης ατιμωρησίας των ισχυρών, επιχειρούν να εξαντλήσουν τους δικαιωθέντες συναδέλφους ποντάροντας στην ψυχολογική και οικονομική τους εξόντωση.
 
Δυστυχώς γι’ αυτούς και οι τέσσερις δικαιωθέντες εκπαιδευτικοί και η ΟΙΕΛΕ είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη μέχρι την τελική δικαίωση, μέχρι την επιστροφή όλων των παρανόμως απολυθέντων στην τάξη. Είναι μια μάχη που αφορά όλους τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, όλους τους εργαζόμενους που διεκδικούν τα αυτονόητα: δουλειά και αξιοπρέπεια.
oiele.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: