ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Σφαγη για ενα Ι Phone στην κομμουνιστικη Κινα

Η Apple ανέστειλε τις πωλήσεις του iPhone 4S για λόγους ασφαλείας.
Η Apple ανέστειλε τις πωλήσεις του iPhone 4S από τα καταστήματά της στην Κίνα, από τα οποία άρχισε να διατίθεται σήμερα, για να «διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πελατών μας και των εργαζομένων μας» έπειτα από συμπλοκές που σημειώθηκαν μεταξύ των ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν για να αγοράσουν το τηλέφωνο, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
«Η ζήτηση ήταν απίστευτη και τα αποθέματα των καταστημάτων μας στην Κίνα έχουν εξαντληθεί», σύμφωνα με την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίς το απόγευμα (ώρα Πεκίνου).
«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανοίξουμε το κατάστημά μας στο Σανλιτούν εξαιτίας του μεγάλου πλήθους», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ότι το iPhone εξακολουθεί να διατίθεται on line και από την εταίρο της Apple στην Κίνα, την εταιρεία China Unicom.

Δεν υπάρχουν σχόλια: