ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Μετα το "κάζο" , ουτε εγέρθητι, ούτε τίποτα.


 

  Η ιστορία με το «εγέρθητι» δεν ξεχνιέται όπως φάνηκε κατά την είσοδο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Προεδρικό Μέγάρο το βράδυ της Κυριακής.

Έτσι, κατά την είσοδο του κ. Μιχαλολιάκου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν καθιστοί στο πάτωμα! Επίσης, αντίθετα σε ότι συνηθίζεται, δεν υπήρξε κανένας διάλογος μεταξύ του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Προέδρου της  Δημοκρατίας στην είσοδο του Μεγάρου.

Μετά τη δεκάλεπτη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια, ο κ. Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις του είπε ότι η μόνη λύση και διέξοδος για τη χώρα είναι να αναλάβει μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό μια προσωπικότητα με διεθνές κύρος «που θα χειριζόταν το θέμα του μνημονίου πάνω στη βάση του».

Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε ότι εναντίον της πατρίδας μας έχει γίνει μια αδικοπραξία και ότι η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα που έπεσε θύμα τοκογλυφικής επιθέσεως.

«Πρέπει να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους, να μάθει ο Έλληνας γιατί εξαθλιώνεται και γιατί εκχωρείται η εθνική κυριαρχία», είπε.

Σημειώνεται ότι όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, ρώτησε τους δημοσιογράφους εάν έχουν κάποια ερώτηση αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: