ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Ο Καρατζαφέρης ξαναχτυπά: «ΗΠΑ και Ισραήλ θέλουν να καταστρέψουν τον ΛΑΟΣ»karatzaferisΕπίθεση κατά της πρεσβείας του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος κατηγόρησε τις δύο χώρες ότι απεργάζονται σχέδια...καταστροφής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως «δεν είναι ο κ. Σαμαράς ο άνθρωπος που συνέλαβε την ιδέα να καταστρέψει το ΛΑΟΣ. Ο ΛΑΟΣ δεν θα καταστραφεί. Είχα τις πληροφορίες μου ότι αυτό είναι έργο των πρεσβειών στην Αθήνα (Αμερικής και Ισραήλ) που έβαλαν τον κ. Σαμαρά να το διαπράξει, γιατί ενοχλούντο με την πολιτική μου για άνοιγμα προς τη Ρωσία. Τώρα πώς το Ισραήλ θέλει τον Θάνο Πλεύρη μέσα, αυτό είναι άλλο θέμα. Από εκεί και...πέρα, επιλέγει ο Ελληνικός λαός, αν θα επιτρέπει στις πρεσβείες να ελέγχουν το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί να είναι υπάλληλοί τους».
«Ο κ. Σαμαράς είχε κάνει το ίδιο που κάνει τώρα με μένα το 1993 με την ΝΔ. Ο Κριστόφερ είπε τον Οκτώβριο εκλογές και ο κ. Σαμαράς απεδέχθη να παίξει το ρόλο του Δούρειου Ίππου στη ΝΔ», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: