ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Φεεεεεεεετα ληστες

Φαίνεται πως οι δράστες είχαν όρεξη να γεμίσουν
τα στομάχια τους αλλά όχι τις τσέπες τους.

Το περιστατικό συνέβη σε σπίτι έξω από την Χαλκίδα. Ο ιδιοκτήτης του για δύο ημέρες πήγε στην Αθήνα για δουλειές. Όταν γύρισε όμως τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Πήγε να βάλει το κλειδί στην πόρτα και δεν άνοιγε.

Τότε κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Τηλεφώνησε σε κλειδαρά που πήγε στην περιοχή και κατάφερε να ανοίξει την θύρα. Όταν μπήκε μέσα από την μία ευχαριστήθηκε που δεν του είχαν κλέψει πολύτιμα αντικείμενα της οικίας του αλλά στην κουζίνα έμεινε σύξυλος με το θέαμα που αντίκρισε.

Τα τρόφιμα είχαν κάνει φτερά. Πιο συγκεκριμένα οι δράστες άδειασαν ολόκληρο τενεκέ είκοσι κιλών με τυρί που είχε αγοράσει πρόσφατα. Βέβαια το έφαγαν με συνοδεία κρασιού και ξηρών καρπών.

Αν και ήταν η δεύτερη φορά που έπεσε θύμα κλοπής, δεν ενημέρωσε την αστυνομία μιας και θεώρησε μικρό το τρόπαιο των δραστών.

evianews

Δεν υπάρχουν σχόλια: