ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Οι ασεβεις που θέλουν να τους σέβονται


 

ΔΕΝ... ΕΓΕΡΘΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΔΕΝ... ΕΓΕΡΘΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΑρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία είχε η σημερινή τελετή ορκωμοσίας των νέων βουλευτών, κυρίως λόγω της εισόδου της χρυσης Αυγής στη Βουλή. Ετσι, πέραν της απουσίας του Μίμη Ανδρουλάκη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία της Χρυσής...
Αυγής στο κοινοβούλιο, το ενδιαφέρον τράβηξε και η στάση που κράτησαν οι βουλευτες της χρυσης Αυγής την ώρα της ορκωμοσίας των τριών μουσουλμάνων βουλευτών.
Οταν οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτες ορκίστηκαν στο Κοράνι, ο προεδρεύων Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να σηκωθούν όλοι όρθιοι, αλλά οι βουλευτές της Χρυσής αυγης επέλεξαν να παραμείνουν καθιστοί στις θέσεις τους.
Σημειώνεται πως οι βουλευτές της Χρυσής αυγης μπήκαν πρώτοι στην αίθουσα, αρκετά πριν από την έναρξη της ορκωμοσίας, και εγκαταστάθηκαν στα ορεινά έδρανα της δεξιάς πτέρυγας της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: