ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Συνέλαβαν τον κιτρινο δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη

Ο Γ. Παπαγιάννης όχι μόνο δεν τήρησε βασικούς κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας προκειμένου να διασταυρώσει τη γνησιότητα της πληροφορίας αλλά σκόπιμα δημοσίευσε το εν λόγω πλαστό έγγραφο με πρόφαση τους προβληματισμούς για τη γνησιότητα του. Με αυτό τον τρόπο διέσπειρε ψευδείς εντυπώσεις και συκοφαντίες. Ο Γ. Παπαγιάννης έχει ταυτοποιηθεί από προηγούμενες κατηγορίες και διώξεις εναντίον του ως ο διαχειριστής του blog fimotro που δημοσίευσε το εν λόγω έγγραφο.
Η ταυτοποίηση του είχε προκύψει μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο διευθυντής του δελτίου ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος για εκβιασμό. Ο Γ. Παπαγιάννης θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο το πρωί της Δευτέρας από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία εκδίκασης. Εως τη Δευτέρα θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ. Εναντίον του Γ. Παπαγιάννη ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης αναμένεται να καταθέσει και αγωγή.
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: