ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Tρομεροί οι Deep Purple -Εξαιρετικός ο B. Παπακωνσταντίνου στην συναυλία τους στην Αθήνα.


Η συνάντηση έγινε χθες το βράδυ, «ανοίγοντας» το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι. Οι θρυλικοί Deep Purple, ένα από τα κορυφαία hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, επισκέφθηκαν τη χώρα μας για μια ακόμα φορά ξεσηκώνοντας το κοινό το οποίο δεν έκατσε ούτε λεπτό στο κατάμεστο γήπεδο μπάσκετ του Ελληνικού.

Η συνάντηση είχε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά μιας δυνατής ροκ συναυλίας. Ποια είναι αυτά; Η σταθερή αξία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το μεγάλο όνομα των Deep Purple.

Τόσο ο Βασίλης όσο και οι Deep Purple κατάφεραν να κρατήσουν όρθιο το κοινό για περισσότερο από τρεις ώρες, αφού η μία επιτυχία διαδεχόταν την άλλη. Περίπου στις 20:45 ανέβηκε στην σκηνή ο Έλληνας ροκάς ο οποίος για μιάμιση ώρα μας χάρισε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Εν συνεχεία την σκυτάλη πήραν οι θρύλοι του ροκ οι οποίοι με την σειρά τους και επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την φήμη τους με μπροστάρη τον Ian Gillan κατάφεραν να ανεβάσουν τους οπαδούς τους με ένα set list το οποίο είχε όλες τις μεγάλες επιτυχίες τουςξεκινωντας με το Highway star , ενώ χαρακτηριζόταν από πολλά σόλο κιθάρας, ντραμς και πλήκτρων, σόλο που κυριολεκτικά απογείωναν την ατμόσφαιρα.
Αφησαν για κάποια επομενη συνάντηση το Child in time
Γεγονός είναι πάντως πως όσοι επέλεξαν αν τους παρακολουθήσουν και όσοι θα τους παρακολουθήσουν στους επόμενους ελληνικούς σταθμούς της περιοδείας τους, δεν το μετάνιωσαν και δεν θα το μετανιώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: