ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Σούπερ γιαγιά έτρεψε σε φυγή επίδοξο ληστή!


Ακόμα και το μαχαίρι που της κόλλησε στο λαιμό δεν πτόησε την αυστραλιανή γιαγιά που δεν άφησε από τα χέρια της την τσάντα της.
Ο επίδοξος ληστής παραιτήθηκε και το έβαλε στα πόδια όταν, μάλιστα, επενέβησαν δύο άλλες γιαγιάδες, δήλωσε ο αστυνομικός Ντέιβιντ Μίλαρ. «Ήταν τρομακτικό ακόμα και για μένα, πόσο μάλλον για μία 82χρονη», είπε ο ίδιος, σχολιάζοντας την απόπειρα ληστείας στο χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου της Μελβούρνης.
Η 82χρονη άρχισε να κλωτσάει τον δράστη και στη συνέχεια επενέβη η 89χρονη φίλη της που την συνόδευε, η οποία τον χτύπησε στο κεφάλι με την τσάντα της και μετά μία φίλη τους, 71 ετών μέχρι που ο δράστης το έβαλε στα πόδια.
Μάλιστα, οι τρεις γιαγιάδες δεν τα έχασαν καθόλου αφού κατέγραψαν και τον αριθμό των πινακίδων κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο δράστης, το οποίο, όπως αποδείχτηκε, είχε κλαπεί μία εβδομάδα νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: