ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

China Follie με νεά σχέδια;

Το κατάστηµα της Folli Follie στο Πεκίνο. Η συµφωνία µε  τη Fosun International θα ενισχύσει την επέκταση  της ελληνικής εταιρείας στην Κίνα
Την απόκτηση  του 9,5% του οµίλου Folli Follie Group προχωρά ο κινεζικός κολοσσός Fosun International, ο οποίος αποτελεί τον µεγαλύτερο επενδυτικό όµιλο ιδιωτικών συµφερόντων της Κίνας µε επενδύσεις στους κλάδους των φαρµάκων, της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας, της χαλυβουργικής, της µεταλλουργίας, του λιανικού εµπορίου, των υπηρεσιών. Η Fosun είναι εισηγµένη στο χρηµατιστήριο του Χονγκ Κονγκ ενώ από το 2010 µετέχει κατά 9,5%, στα Club Med. Σύµφωνα µε τη διοίκηση της ελληνικής εταιρείας, η συµφωνία ανοίγει τον δρόµο για επενδύσεις κινεζικών κεφαλαίων, οι δύο εταιρείες θα προχωρήσουν σε συνέργειες (στον τουρισµό και την ταξιδιωτική λιανική), ενώ θα ενισχυθεί η επέκταση της Folli Follie στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: