ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ρήξη Ψυχάρη- Καψή στο "Βήμα" για τον Σαμαρά;

psixaris-samaras-kapsis-660
Οργιάζουν οι φήμες για ρήξη του Σταύρου Ψυχάρη με τον διευθυντή του Βήματος Παντελή Καψή μετά το βέτο που έθεσε ο πρώτος σε ρεπορτάζ του Άρη Ράβανου για τον Α. Σαμαρά με τον τίτλο "Μαύρο πρόβατο της Ευρώπης".
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Μνημόνιο Press, ο Ψυχάρης σταμάτησε την εκτύπωση της δεύτερης έκδοσης του Βήματος της Κυριακής και άλλαξε τον τίτλο.
Μια πολύ καλή εξήγηση για την κόντρα Ψυχάρη - Καψή και το ρεζιλίκι με την απόσυρση του ρεπορτάζ του Βήματος για τον Σαμαρά, δίνει το enimerosi24.gr. Με αφορμή και την αρθρογραφία του αφεντικού του ΔΟΛ για την ανάγκη εκλογών το site αναφέρεται στην καλή σχέση του Σταύρου Ψυχάρη με τον Αντώνη Σαμαρά και την δέσμευση του προέδρου της ΝΔ να συμπεριλάβει στο Επικρατείας του κόμματος τον υιό Ψυχάρη που κάνει καριέρα στο εξωτερικό ως διπλωμάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: