ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Φωτογραφία της καμαριέρας που δεν εΣτρος Καν

Φωτογραφία της καμαριέρας και ο "σοσιαλιστής της σαμπάνιας"

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μία φωτογραφία της καμαριέρας από ανεπίσημη πηγή χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί εάν όντως πρόκειται για την ίδια.

Η φωτογραφία της Οφηλίας έχει γίνει το «νούμερο 1» θέμα στο twitter και έχει αναπαραχθεί από χιλιάδες blogs και δείχνει να ανταποκρίνεται στο προφίλ της 32χρονης εργαζόμενης που με την καταγγελίας της αποκαθήλωσε τον Ντομινίκ Στρος Καν.
Η φωτογραφία ελήφθη από ένα προφίλ που είχε δημιουργηθεί στο Facebook το οποίο φερόταν να ανήκει σε μια γυναίκα με το όνομα Οφηλία Φαμοτιντίνα (Ophelia Famotidina).  Το προφίλ αυτό έχει πλέον απενεργοποιηθεί. Ωστόσο, άγνωστοι έχουν δημιουργήσει δύο «σελίδες» («pages») που είναι «αφιερωμένες» στην εν λόγω γυναίκα, αναρτώντας και πάλι την φωτογραφία και το όνομά της.  Σε μία από τις δύο «σελίδες» υπάρχει η ένδειξη ότι η εν λόγω γυναίκα «συμπαθεί» τον Ντομινίκ Στρος-Καν. Οι δημιουργοί της παραθέτουν τη φωτογραφία του και παραπέμπουν στην «σελίδα» του Facebook που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτόν.  Οι εν λόγω «σελίδες» έχουν συγκεντρώσει δεκάδες μέλη.  Δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πηγή ότι η επίμαχη φωτογραφία πράγματι απεικονίζει την καμαριέρα του Sofitel, ούτε ότι το όνομα που τη συνοδεύει ανήκει στην 32χρονη γυναίκα.
Σε μια από τις χειρότερες φυλακές της Αμερικής αλλά και ολόκληρου του κόσμου μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Ντομινίκ Στρος-Καν.
Τη δεκαετία του 90’ εκατοντάδες ιστορίες για μαχαιρώματα, ξύλο ακόμα και φόνους μέσα στις φυλακές, είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Τον τελευταίο καιρό βέβαια, οι Αμερικανικές αρχές πήραν τα μέτρα τους και θέσπισαν πιο αυστηρούς κανόνες. Μια πολύ συνηθισμένη  εικόνα στις φυλακές Ράικερς είναι ομάδες SWAT να εισβάλουν στο προαύλιο για να καταστείλουν τις ταραχές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: