ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο Ερντογάν χτίζει νεες πόλεις.Εμείς συγχωνεύουμε τις παλιές


Μετά την ανακοίνωση του σχεδίου για τη "Διωρυγα της Κων/πολης" ο Ερντογάν σήμερα ανακοίνωσε πως θα χτίσει δυο νέες πόλεις εντός των ορίων της Κωνσταντινούπολης!
Ο τούρκος πρωθυπουργός σε συγκέντρωση των ψηφοφόρων του κόμματος του ανακοίνωσε πως μια απο τις πόλεις θα χτιστεί στην ευρωπαϊκή όχθη της Πόλης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού η πόλη αυτή θα βρίσκεται στις βόρειες ακτές δίπλα στη Μαύρη Θάλασσα. Η νέα αυτή πόλη θα έχει πληθυσμό περίπου ενα εκατρομμύριο κατοίκους.
Η δεύτερη πόλη θα χτιστεί στην ανατολική όχθη της Κων/πολης όπου και εκεί προβλέπεται ο πληθυσμός να φτάνει στους ενα εκατομμυριο κατοίκους.
Ο τούρκος πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης πως και οι δυο πόλεις θα αρχίσουν να χτίζονται το 2013 για να είναι έτοιμες σε περίπου 7-8 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: