ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αν πουληθεί θα πληρωθούν οι οφειλές ή τα λεφτά θα φύγουν σε of shore;

500 εκατ. η μαύρη τρύπα του ALTER

Για τέταρτο συνεχόμενο μήνα παραμένουν απλήρωτοι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Κυριακάτικου τύπου η μαύρη τρύπα του ALTER το 2010 κατέγραψε το απίστευτο ποσό των 500 εκατομμυρίων Ευρώ, γεγονός...
...που αποδεικνύει πως οι υπεύθυνοι του σταθμού άφησαν το κανάλι πραγματικά στο έλεος του Θεού.

Να θυμίσουμε πως η διαφημιστική δαπάνη του ALTER για τον ίδιο χρόνο υπήρξε στα 58 εκατομμύρια Ευρώ. Οι εγγυήτριες τράπεζες καλούνται τώρα να αναχρηματοδοτήσουν το κανάλι, ενώ το κλίμα βαραίνει όλο και περισσότερο με τους εργαζομένους να ζουν πραγματικά τον μεγαλύτερο εφιάλτη, καθώς δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί στο μέλλον. Λάδι στην φωτιά ρίχνουν και οι φημολογίες για επικείμενες μεταγραφές τηλεαστέρων, γεγονός που δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Καλά γνωρίζοντες της αγοράς υποστηρίζουν πως τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια περιμένουν τον νέο νόμο Χυτήρη για τις συγχωνεύσεις και συνεργασίες των Μέσων, προκειμένου να δουν τι θα γίνει.

Μέχρι τότε, τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για εξαγορά του καναλιού από μεγάλο found των τηλεπικοινωνίων με Κύπριο επιχειρηματία στο παρασκήνιο. Ωστόσο και Τούρκικος μιντιακός κολλοσός έχει ζητήσει πληροφορίες για τα οικονομικά του καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: