ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Σκοτώθηκε φίδι απο τη σιλικόνη του στήθους της


Image
Πόσο δηλητηριώδη μπορεί να είναι τα χημικά που περιέχουν τα επιθέματα στήθους του μοντέλου Όριτ Φοξ; Τόσο, ώστε να σκοτώσουν το φίδι που τη δάγκωσε.
Δεν πρόκειται για ανέκδοτο, αλλά για πραγματικότητα. Το περιστατικό συνέβη όταν το concept της φωτογράφισης «ήθελε» ένα βόα να τυλίγεται στο λαιμό του ξανθού μοντέλου.
Όταν όμως το μοντέλο αποφάσισε να ανεβάσει το «θερμόμετρο» της φωτογράφισης προσπαθώντας να γλύψει το κεφάλι του φιδιού, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για σημείο πολύ ευαίσθητο σε εξωτερικά ερεθίσματα, εκείνο αντέδρασε οργισμένα, όρμηξε απευθείας και έχωσε τα δόντια του στο αριστερό της στήθος.

Το συνεργείο επενέβη άμεσα και απελευθέρωσε την κοπέλα από το δάγκωμα του φιδιού, τα αποτελέσματα όμως για τον βόα ήταν ολέθρια, αφού ψόφησε από τις ουσίες που είχαν τα επιθέματα σιλικόνης στήθους της Φοξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: