ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Eιναι απλήρωτος και σκέφτεται να πουλησει τις μπομπονιερες που περίσσεψαν απο το γάμο του για να φαει .

"ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ"!
"ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ"...
Παρέμβαση στις εξελίξεις που αφορούν το κανάλι που εργάζεται έκανε πριν από λίγο ο Ν. Χατζηνικολάου μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real fm. Για πρώτη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει κάτι άλλο, εάν δεν λυθεί το πρόβλημα με το Alter. Αντιγράφουμε όλα όσα είπε : "Τα πράγματα στο Alter έχουν σφίξει επικίνδυνα. Την ελπίδα διατυπώνουμε να λυθεί γρήγορα το θέμα του Alter, το δελτίο ειδήσεων του οποίου κέρδισε την εμπιστοσύνη χιλιάδων τηλεθεατών. Γνωρίζω ότι υπάρχουν διεργασίες αυτή την στιγμή. Μακάρι να πάνε καλά. Έχουν γίνει μεγάλα λάθη και μεγάλες υπερβολές. Εμείς εδώ στο Real Group, θα ψάξουμε λύση για να ακούγεται η φωνή μας και τηλεοπτικά εάν και εφόσον υπάρξει πρόβλημα με το Alter. Είμαι και εγώ τρεις μήνες απλήρωτος. Τα πράγματα όμως είναι πιο δύσκολα για αυτούς που έχουν μικρούς μισθούς. Το κανάλι εάν δεν βρεθεί λύση θα συνεχίσει να απαξιώνεται. Πρέπει να βρεθεί λύση". Αυτά είπε πριν από λίγο ο Ν. Χατζηνικολαου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: