ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δίπλα από την Εύβοια πέρασε τουρκική φρεγάτα

Δίπλα από την Εύβοια πέρασε τουρκική κορβέτα Εντός των χωρικών υδάτων εισήλθε το βράδυ της Δευτέρας η τουρκική κορβέτα Bartin, η οποία πραγματοποίησε διέλευση μεταξύ Σκύρου και Εύβοιας, παρακολουθούμενη από σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού.

Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο εθνικής Αμυνας, το τουρκικό πλοίο εισήλθε στα εθνικά χωρικά ύδατα στις 8.30 το βράδυ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η τουρκική φρεγάτα απέπλευσε από λιμάνι της Σμύρνης και κινήθηκε με νότια πορεία, μεταξύ Χίου και τουρκικών παραλίων.

Στη συνέχεια έπλευσε νοτίως της Χίου και ακολούθησε δυτική πορεία, πλέοντας σε διεθνή ύδατα και κατόπιν εισήλθε εντός εθνικών χωρικών υδάτων.

Καθ' όλη τη διάρκεια του πλου, καταλήγει η ανακοίνωση, η τουρκική φρεγάτα παρακολουθείται από μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού.
Το τουρκικό πλοίο εξήλθε των εθνικών χωρικών υδάτων στις 9.04 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: