ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Λαικισμός στο έπακρο απο το ΛΑΟΣ και τον Λοβέρδο.

Λοβέρδος: 100.000 ευρώ τα νοσήλεια των μεταναστών Σε 100.000 ευρώ υπολόγισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος το κόστος νοσηλείας στο ΕΣΥ των 300 μεταναστών απεργών πείνας που παρέμεναν το προηγούμενο δίμηνο στο μέγαρο «Υπατία» της οδού Πατησίων.

Απαντώντας στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αδωνη Γεωργιάδη, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι το ετήσιο κόστος της περίθαλψης παράνομων μεταναστών ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ και, όπως πρόσθεσε, «κανείς δεν το αναλαμβάνει».

ΕΡΩΤΗΣΗ
Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε «τι δουλειά είχαν οι λεγόμενοι αλληλέγγυοι στο νοσοκομείο και με ποιο δικαίωμα διέταζαν το τι θα τρώνε οι απεργοί (…) .Αφού υπάρχουν αυτοί οι καλοί άνθρωποι που είναι μεγάλοι ανθρωπιστές, ας αναλάβουν εκείνοι το κόστος. Γιατί να το πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος; Θα δώσετε τα αντίστοιχα στο ζευγάρι των ανέργων στην Καβάλα που πραγματοποιεί απεργία πείνας ζητώντας δουλειά;» ρώτησε ο βουλευτής.
ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απαντώντας, ο υπουργός Υγείας συμφώνησε πως σε τέσσερα νοσοκομεία «είχαμε περιπτώσεις όπου συνοδοί παρενέβαιναν στη δουλειά των γιατρών, με σκοπό να μην πάρουν παρά εντερική διατροφή, μέσω ορού». Οι "αλληλέγγυοι" στους απεργούς πείνας ωστόσο, γίνονταν δεκτοί στο νοσοκομείο, όπως και σε κάθε περίπτωση κατά την οποία ανήμπορος ασθενής ζητά την βοήθεια συνοδού.
ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να τα πάρουνε απο αυτούς που καλύπτουν οι βουλευτές και οι δημοτικοί άρχοντες στην Κρήτη που αγόρασαν τους μεταναστες απο τους δουλέμπορους ,τους βάλαν να δουλευουν ανασφάλιστοι για 5 € την ημέρα, να ζουν σε τρώγλες που χρυσοπληρώνουν  και κονομάνε απο την μαυρη εργασία και το σύγχρονο δουλεμπόριο. 'Η δεν τους ξέρει το ΛΑΟΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: