ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ευρωπαικό σύνθημα " Όλοι Ρούμπι " (κατα το όλοι Φώφη )


Ρούμπι: «Ο Ρονάλντο με πλήρωσε για σεξ»

Τί κοινό έχουν ο αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο; Και οι δύο ενδέχεται να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι, την κατάχρηση εξουσίας και την εξώθηση της ανήλικης τότε Καρίμα «Ρούμπι» Ελ Μαχρούγκ στην πορνεία.

Η πέτρα του σκανδάλου και μόλις ενηλικιωμένη Ρούμπι έχει καταθέσει στην εισαγγελία του Μιλάνου ότι στα οργιώδη πάρτι του ιταλού πρωθυπουργού είχε γνωρίσει τον άσο της μπάλας Ρονάλντο, ο οποίος μάλιστα την πλήρωσε για σεξ.

Η είδηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει το... βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εμπλακεί πολλές φορές σε ερωτικά σκάνδαλα, διαθέτει τουλάχιστον ένα παιδί εκτός γάμου και στο παρελθόν λέγεται ότι είχε σχέση μεταξύ ενός πλήθους μοντέλων, με την Μαρία Σαράποβα, την αμερικανίδα κληρονόμο Πάρις Χίλτον και την σταρ των ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν.

Η Ρούμπι υποιτηρίζει ότι στα έξαλλα πάρτι του Καβαλιέρε έχουν παρευρεθεί μεταξύ άλλων ο Κλούνεϊ με την Ιταλίδα σύντροφο του Ελιζαμπέτα Κανάλις.

Ομως τόσο το ζευγάρι όσο και ο ποδοσφαιριστής αρνούνται αυτούς τους ισχυρισμούς και δηλώνουν ότι ουδέποτε έχουν περάσει την πόρτα του σπιτιού του Μπερλουσκόνι. Σε περίπτωση που κληθούν να καταθέσουν θα είναι για να σπιλώσουν την αξιοπιστία της Ρούμπι, η οποία στο παρελθόν έχει δώσει αντιφατικές καταθέσεις, ενώ τελικά οι δικαστές θα αποφασίσουν ποια κατάθεση θα κάνουν δεκτή.

Οι δικηγόροι του ιταλού πρωθυπουργού έχουν καταθέσει στην εισαγγελία του Μιλάνου μία λίστα 78 μαρτύρων που προτίθενται να καλέσουν για να υπερασπιστούν τον ιταλό πρωθυπουργό κατά την δίκη του που αρχίσει στις 6 Απριλίου. Μεταξύ των μαρτύρων συμπεριλαμβάνονται οι δύο αστέρες, υπουργοί, αλλά και η ίδια η Ρούμπι.

Οι κατήγοροι πάλι έχουν καταθέσει μία λίστα 132 μαρτύρων που επίσης συμπεριλαμβάνουν τη Ρούμπι και 32 άλλες γυναίκες που πιστεύουν ότι πήγαιναν στα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι, το 2010, στην βίλα του Μπερλουσκόνι κοντά στο Μιλάνο.

Ο 74χρονος Καβαλιέρε δικάζεται παράλληλα και για το γεγονός ότι «πίεσε» τις αστυνομικές αρχές να απελευθερώσουν την Ρούμπι πέρσι, όταν είχε κατηγορηθεί για κλοπή. Είχε πει μάλιστα στους αστυνομικούς ότι έπρεπε να την αφήσουν ελεύθερη διότι ήταν ανιψιά του πρώην αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ. Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση, θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας, όπως και η Νικόλ Μινέτι, πολιτικός και γνωστή συνδαιτυμόνας των πάρτι του Καβαλιέρε, ο καλλιτεχνικός ατζέντης Λελέ Μόρε και ο τηλεπαρουσιαστής Εμίλιο Φέντε. Οι τρεις τους ενδέχεται να δικαστούν ξεχωριστά για μαστροπεία με αποδέκτη τον ιταλό πρωθυπουργό.

Η υπεράσπιση που ισχυρίζεται ότι τα δείπνα του Μπερλουσκόνι ήταν ήσυχες, κομψές βραδιές, θα καλέσει την Μάρα Καρφάνια, πρώην μοντέλο για γυμνόστηθες φωτογραφίσεις και νυν υπουργό Ίσων Ευκαιριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: