ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Νεα προιόντα απο την DIESEL


Στη χώρα που γέννησε το "Κάμα Σούτρα" αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο προϊόν η εταιρεία "DIESEL" η οποία εξειδικέυεται στον νεανικό ρουχισμό. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε στην Ινδία ένα "ειδικό πακέτο" στη τιμή των 150 δολαρίων,  το οποίο περιλαμβάνει μια φανέλα και ένα ζευγάρι επιγονατίδες και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες που θα χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο του πακέτου... για στοματικό σεξ!
Η φανέλα δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κοινές φανέλες όπως και οι επιγονατίδες. Ωστόσο προσφέρονται για προστασία των γονάτων των γυναικών ....κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης σεξουαλικής ΄πράξης, η οποία, ας σημειωθεί, είναι απαγορευμένη διά νόμου στη μισή χώρα.
Το εξωτερικό του πακέτου έχει αποτυπωμένες παλιές διαφημίσεις της δεκαετίας του 50 και 60 και στο εσωτερικό αποτυπώνεται ένα στόμα (σε περίπτωση που κάποιος δεν καταλάβει..) και η φανέλα με τις επιγονατίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: