ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

O ακραίος ροκ σταρ Kaiadas της Χρυσής Αυγής μπαίνει στην Βουλή



Τι σχέση έχει μπορεί να έχει ο μπασίστας με το ψευδώνυμο «Kaiadas» ενός σκληροπυρηνικού black metal συγκροτήματος -με αναφορές στον Εωσφόρο- με τις εκλογές και την ελληνική Βουλή; Μεγάλη, αφού ο άνθρωπος αυτός εκλέγεται στο κοινοβούλιο με τη Χρυσή Αυγή!
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στην Περιφέρεια του υπόλοιπου Αττικής εκλέγεται με τη Χρυσή Αυγή, τρίτος πίσω από τον ηγέτη της Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύντροφό του Ελένη Ζαρούλια, ο Γιώργος Γερμενής.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, ο κ. Γερμενής είναι ο μπασίστας του ακραίου ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron που έχει κάνει διεθνή καριέρα στο black metal. Για όσους δεν γνωρίζουν, το black metal ένα είδος «μέταλ» μουσικής με ρίζες από τις σκανδιναβικές χώρες το οποίο έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές -καλώς ή κακώς- με το σατανισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια: