ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Εσκαβαν το λακο των αλλων και επεσαν οι ίδιοι μέσα. Βγηκαν σε εφεδρεία.

Δραματική είναι η κατάσταση για το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών όπου εκλέγει μεταξύ τριών – πέντε βουλευτών με αποτέλεσμα ιστορικά του στελέχη και υπουργοί του των τελευταίων κυβερνήσεων ΣημίτηΠαπανδρέου να μένουν εκτός Βουλής.

«Σφαγή» πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ
Αυτοί που κινδυνεύουν από τα γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι οι: Μίμης Ανδρουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Γιάννης Βούρος, Πέτρος Ευθυμίου, Απόστολος Κακλαμάνης, Ροδούλα Ζήση, Ανδρέας Λοβέρδος, Άννα Νταλάρα, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτρης Ρέππας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Τηλέμαχος Χυτήρης.
Εάν υπολογίσουμε ότι από όλο το ψηφοδέλτιο θα προκριθούν για τη Βουλή τουλάχιστον δύο ονόματα, μεταξύ των οποίων το ένα πρέπει να είναι της Άννας Βερούλη, αναμένεται σφαγή στους υπόλοιπους προαναφερθέντες με τον σταυρό κυρίως να σηκώνουν παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εποχής Πρωτόπαππα, Κακλαμάνη, Χυτήρη, αλλά και τα νεώτερα με τον χαρακτηρισμό του «κηπουρού», όπως π.χ. ο Γιάννης Ραγκούσης.
Αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου φθάνουν και τα αποτελέσματα με τους σταυρούς προτίμησης όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στις περιφέρειες Αθήνας και Αττικής έχουν στείλει τους αντιπροσώπους τους και παρακολουθούν με αγωνία ψήφο – ψήφο τις μετρήσεις που θα αποκλείσουν κάποιους πολύ γνωστούς παράγοντες του ΠΑΣΟΚ από τη νέα Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: