ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Το χταπόδι - μέντιουμ γίνεται ταινία .

 
Λίγο μετά τον θάνατο του Πώλ, μία κινεζική ταινία με τίτλο «Σκοτώστε το Χταπόδι Πώλ » επιχειρεί να ρίξει φως στο μυστικό που κρυβόταν πίσω από τις έγκυρες προβλέψεις του Πώλ για τα αποτελέσματα του Μουντιάλ.

Το θρίλερ της σκηνοθέτη Ζιάο Τζιάνγκ αναφέρεται σε μία ομάδα Κινέζων φανατικών του ποδοσφαίρου, που ταξιδεύουν στη Νότια Αφρική για να αποκαλύψουν μία συνωμοσία διεθνούς δικτύου παράνομων στοιχημάτων.

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, ο θρυλικός Πάουλ δεν ήταν παρά ένα κατασκεύασμα, το οποίο χειρίζονταν οι εγκέφαλοι της συνωμοσίας για να στήνουν αγώνες και στοιχήματα.

Το χταπόδι Πώλ έγινε γνωστό όταν προέβλεψε σωστά τις επιδόσεις της Γερμανίας σε επτά αγώνες πριν ακόμα αντιμετωπίσει τη μεγάλη πρόκληση της πρόβλεψης του αποτελέσματος στον τελικό μεταξύ Ισπανίας και Ολλανδίας. Ο Πώλ επέλεξε την νικήτρια Ισπανία.

Η ταινία θα προβληθεί στις 30 Νοεμβρίου.
 
Και να μην τη δειτε μάλλον δεν θα πειραξει καθόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: