ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η κριση χτυπαει και την Ιταλία Ο Μπερλουσκόνι έδωσε μονο 73.000 ευρώ για το πέος του αγάλματος

Ο Μπερλουσκόνι έδωσε 73.000 ευρώ για το πέος του αγάλματος

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία από την αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός της γείτονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι πλήρωσε 73.000 ευρώ για μια... επιμήκυνση πέους, που κρίνεται «αχρείαστη».Τα λεφτά δόθηκαν σε τεχνίτες γλύπτες και ειδικούς σε αγάλματα,  αφού η επιμήκυνση αφορά το πέος του αρχαίου ρωμαϊκού αγάλματος του Αρη, που βρίσκεται στην αυλή της βίλας του στην Ρώμη. Όχι, μην πάει ο νους σας στο... δικό του, ούτε σε ιατρικά έξοδα.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν άντεχε φαίνεται να βλέπει τον θεό του πολέμου ακρωτηριασμένο, καθώς το όργανό του ήταν... κομμένο. Έτσι λοιπόν, διέταξε να πραγματοποιηθεί αμέσως ένας άμεσο λίφτινγκ τους, παρά την κατακραυγή των αρχαιολόγων. Για αυτό και πλήρωσε το ανωτέρω ποσό σε ιταλούς τεχνίτες για να δημιουργήσουν και να τοποθετήσουν ένα αποσπώμενο πέος στο άγαλμα του Άρη, το οποίο να εξέχει και να δείχνει ότι το άγαλμα διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα.
Με την ίδια του απόφαση ο Μπερλουσκόνι βάλθηκε να αποκαταστήσει και το ακρωτηριασμένο άγαλμα της θεάς της ομορφιάς Αφροδίτης, που επίσης βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού του στην ιταλική πρωτεύουσα. Ο Καβαλιέρε δήλωσε ότι ήθελε πάντα να της βάλει... χέρι, ένα πρόσθετο χέρι για την ακρίβεια, αφού όπως λέει, στεναχωριέται βλέποντας την Αφροδίτη... «ανάπηρη».
Πάντως, ο σάλος που προκλήθηκε από αυτές τις αποκαλύψεις είναι μεγάλος. «Δεν γίνεται να δίνει 73.000 ευρώ για να καταστρέψει ρωμαϊκά αγάλματα και να τα κάνει του... γούστου του και την ίδια ώρα να δίνει ψίχουλα για τον πολιτισμό της χώρας», επισημαίνουν αρχαιολόγοι αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: