ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

10 ενδιαφεροντα σημεια απο τον 2ο γυρο των εκλογων

1. Ο Ψωμιαδης θα συνεχίσει να βρισκεται το πρωι στον Αυτια και στα πρωινάδικα και το μεσημερι σε όλες τις μςσημεριανες εκπομπές.

2. Η Μακεδόνες σε 4 χρονια θα βρίζουν  το κρατος των Αθηνων που οι εκλεγμενοι τους δεν εκαναν τίποτα για τον τόπο τους.


3. Ο Σαμαρας συνεχίζει να λεει ότι νικησε σε ολη την Ελλάδα την 1η Κυριακή( που δεν κρίθηκε τίποτα) αλλά και το 2004 και 1976.

$. Μεγαλη επιτυχια γνωρισαν οι προσωπικες του επιλογές Κικίλιας, Γκιουλεκας, Κακλαμανης, Βαρβιτσιώτης , Δράκος, Ζετα Μακρη , όπου έχασαν όλοι 

5. Τα κομματικα στελέχη και οι γόνοι τους πηραν τον π.............  (κατι σαν το Βαρβιτσιωτη )


6. Ο Παπανδρεου με το 30% που πηγε να ψηφίσει (εχουν αφαιρεθει ακυρα και λευκά ) βλεπει συναινεση και συμφωνια του λαού . Ετσι μπορει να του κόψει κι άλλο τους μισθούς ,τις συντάξεις και να απολυθουν όλοι όσοι παίρνουν πανω απο 500 €.


7. Η Ντόρα ετοιμαζει κόμμα γιατι μόνο ετσι μπορεί να ξαναγυρίσει στην ΝΔ για να παρει την αρχηγία.

8.   Ο Γκιουλέκας θα μετρησει τοσες φορες τις ψηφους μεχρι να του βγούν .

9. Ο Κικίλιας γνησιος μπασκετμπωλιστας και θαυμαστης του Παναγιωτη Γιαννακη μετα την ηττα ακουσε το λαο που του φωναζε ''Κλαψε, κλαψε".

10. Ο Αδωνης συνεχίζει να ωρύεται και μάλλον αυτό θα συμβαίνει παντα, εχουμε δεν εχουμε εκλογες








Δεν υπάρχουν σχόλια: