ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Διαφημιστικο η ηδονή της ψηφοφόρου μπροστά στην κάλπη

Αντιδράσεις προκαλεί στην Καταλονία το βίντεο που ετοίμασε η Νεολαία του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Καταλονίας και εμφανίζει μία γυναίκα να έχει οργασμό την ώρα που ψηφίζει.

Το βίντεο αναφέρεται στις περιφερειακές εκλογές που διεξάγονται στις 28 Νοεμβρίου.

Η γυναίκα πηγαίνει για να ψηφίσει και εμφανίζεται όλο και πιο ενθουσιασμένη. Το βίντεο καταλήγει με τη φράση «η ηδονή του να ψηφίζεις».

Τόσο οι Σοσιαλιστές αλλά και κόμματα της αντιπολίτευσης κατέκριναν το περιεχόμενο του βίντεο χαρακτηρίζοντας το αναξιοπρεπές για τις γυναίκες. Για «παραπλανητική διαφήμιση» έκανε λόγο η Μπιμπιάνα Άιντο, υπουργός Ισότητας από τους κόμμα των Σοσιαλιστών.

Αντίθετα ο ηγέτης του κόμματος ήταν καταρχήν θετικός λέγοντας ότι αν στείλει κόσμο στις κάλπες είναι καλό. Ωστόσο, δεν έδειξε να γνωρίζει ότι το βίντεο ετοιμάστηκε από τη νεολαίο του κόμματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: