ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Αλλη μια διάκριση για ενα τεραστιο ηθοποιό

Νέα βράβευση για τον Robert De Niro


Ο Robert De Niro θα τιμηθεί με το βραβείο Cecil B DeMille για τη συνολική προσφορά του στον καλλιτεχνικό χώρο στη διάρκεια της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Το βραβείο θα είναι η δεύτερη Χρυσή Σφαίρα που λαμβάνει ο 67χρονος αστέρας του Hollywood, ο οποίος για πρώτη φορά τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα το 1980 για την ταινία "Οργισμένο Είδωλο".
Στο παρελθόν με το βραβείο Cecil B DeMille έχουν τιμηθεί οι: Martin Scorsese, Barbra Streisand, Harrison Ford, Anthony Hopkins, Robin Williams, Michael Douglas, Al Pacino, Clint Eastwood και Steven Spielberg.
Οι υποψηφιότητες για την 68η ετήσια απονομή Χρυσών Σφαιρών 2011 θα ανακοινωθούν στις 14 Δεκεμβρίου και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου στο Λος Αντζελες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: