ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Μέγιστος ρητορας ο ΓΑΠ

590_596d964ddc1c4b14da544f7325b2e5aa

Ψάχνετε έναν «δεινό ομιλητή»; Τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο γραφείο The Harry Walker Agency και να «νοικιάσετε» τον Γιώργο Παπανδρέου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του γραφείο ο πρώην πρωθυπουργός έγινε μέλος του με προφανή στόχο να αυξήσει τα εισοδήματά του. Στο βιογραφικό του προκειμένου να δελεαστούν οι υποψήφιοι πελάτες αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Καθώς έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους "100 κορυφαίους διανοητές" για το 2010 και "κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας", μιλά για την παρούσα κατάσταση της Ευρωζώνης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε».
H ιστοσελίδα μας προτρέπει να «κλείσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου για δημόσιες ομιλίες, πολιτικές εκστρατείες ή ομιλίες κινήτρων». Για τους ενδιαφερόμενους, ωστόσο, να επισημάνουμε ότι δεν αναφέρεται το κόστος της εμφάνισης του πρώην πρωθυπουργού.
Το Harry Walker Agency έχει στο δυναμικό του μεγάλες προσωπικότητες από όλους τους χώρους, όπως για παράδειγμα ο Μπιλ Κλίντον, ο Μπόνο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Μπόνο, ο Τζέραλντ Φορντ και πολλούς άλλους, που «νοικιάζει» σε ανά τον κόσμο σεμινάρια και events. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κλίντον εισέπραξε 9 εκατομμύρια δολάρια για 59 εμφανίσεις μέσα σε ένα χρόνο ως μέλος του γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: