ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Άλμα θανάτου από τον σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ

Ο διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης Τόνι Σκοτ που έγινε γνωστός από τις ταινίες «Top Gun» και «Crimson Tide», αυτοκτόνησε χθες Κυριακή πέφτοντας από μια γέφυρα πάνω από το λιμάνι του Λος Αντζελες, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του ανακριτή.

Τον 68χρονο Σκοτ είδαν περαστικοί να σταματά το αυτοκίνητό του στην Γέφυρα Βίνσεντ Τόμας και να πηδά στο νερό, περίπου στις 12:30 τοπική ώρα.

Το σώμα του βρέθηκε περίπου τρεις ώρες αργότερα από αστυνομικούς, δήλωσε ο Τζόε Μπέιλ, αξιωματικός της αστυνομίας αποσπασμένος στο γραφείο του ανακριτή. 

Ο ίδιος επισήμανε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις που να οδηγούν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο θάνατος του Σκοτ είναι κάτι άλλο από αυτοκτονία και πρόσθεσε πως δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα νεκροψία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: