ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

"Γεια σας. Ειμαστε απο το ΣΔΟΕ. Αυριο θα σας αιφνιδιάσουμε. Για το μεσημερι σημειωστε: Αστακομακαρονάδα, δυο καλαμαρια γεμιστά, κλπ,κλπ, .......

            
Κυριακή πρωί ξεκινάει κλιμάκιο του ΣΔΟΕ να ταξιδεψει για ελέγχους στην Αλόννησο.
Ο έλεγχος ειναι τόσο αιφνιδιαστικός που έχουν ειδοποιηθεί όλοι , εχουν αρχίσει να κόβουν αποδείξεις μεχρι και στο δρόμο για απλή καλημέρα και εχουν ξεσκονίσει τις ταμειακές μηχανες που ειχαν σκουριάσει,  με τα πλήκτρα να μην πατιούνται όλο το καλοκαίρι.
Ο έλεγχος ειναι τόσο αιφνιδιαστικός που το ΣΔΟΕ έχει ήδη κλείσει τραπέζι να φάνε στην περιοχή Στενή Βάλα όπου εχει το πιο φρέσκο ψάρι και τις πιο λίγες αποδείξεις.
Στις ειδήσεις θα παρουσιάσουν φοροφυγά καποιο κακομοίρη ψαρά που ηταν στη θάλασσα και δεν ειδοποιήθηκε εγκαίρως .  Απο αύριο παλι οι ταμειακές μηχανες στις αποθήκες. Περαστικά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: