ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Ο Πασχάλης Τερζής εγκαταλείπει οριστικά τις πίστες

Πασχάλης Τερζής: Εγκαταλείπω οριστικά τις πίστες Δήλωση βόμβα για τους χιλιάδες θαυμαστές του Πασχάλη Τερζή, ο οποίος ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ότι αποχαιρετά οριστικά τις πίστες...

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του που τον κράτησε μακριά από το τραγούδι το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναφέροντας πως πλέον δεν θα τον ξαναδούμε σε πίστες αλλά σε επιλεγμένες εμφανίσεις και συναυλίες. Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στον κυπριακό σταθμό «Ράδιο Πρώτο», λίγο πριν τις επιτυχημένες συναυλίεςτου Πασχάλη Τερζή στην Κύπρο και ύστερα από αρκετό καιρό αποχής από δηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις.
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης πως όλον αυτό τον καιρό ασχολήθηκε με απλά πράγματα και καθημερινά που τον γεμίζουν, έχοντας γίνει πια σχεδόν επαγγελματίας γεωργός!
Τέλος, σε αυτή τη σπάνια συνέντευξή του, όπως αναδημοσίευσε και το κυπριακό «ΟΚ!»,ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε όλον αυτό τον καιρό που απείχε από τα μουσικά δρώμενα, αναγνωρίζοντας -όπως δήλωσε- πως ο κόσμος και μόνο ο κόσμος είναι αυτός που τον «ντομπάρει» και τον «μεθάει» ψυχολογικά, κάθε φορά πριν βγει να τραγουδήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: