ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Είμαι έγκυος στο παιδί του Μπερλουσκόνι» λέει η Σαμπίνα Μπέγκαν

sabina_began_intervista
«Είμαι έγκυος και συνευρέθηκα σεξουαλικά μόνο με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι», δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Ιl Fatto Quotidiano η Γερμανίδα σόου-γκερλ και ηθοποιός Σαμπίνα Μπέγκαν.
 
Το μήνυμα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο είναι σαφές: ο πατέρας του παιδιού είναι ο πρώην πρωθυπουργός και μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης.  
 
Η Μπέγκαν έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι «είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Ιταλό μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργό». 

«Είναι μαγικός, μοναδικός, σαν τον σούπερμαν», υποστήριξε μιλώντας στην Il Fatto Quotidiano.

«Ο Σίλβιο δεν μου μιλά για όλες αυτές τις τρομερές γυναίκες που τον περιστοιχίζουν, διότι ξέρει ότι νευριάζω», είπε η Μπέγκαν, 38 ετών, γερμανοβοσνιακής καταγωγής.

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της σε ιταλικό κανάλι, η μέλλουσα μητέρα είχε αποκαλύψει ότι ο Μπερλουσκόνι οργάνωνε γιορτές «αποκλειστικά για χάρη της», στις οποίες «ουδέποτε έγινε κάτι το απρεπές που να προσέβαλλε την δημόσια αιδώ».

Σύμφωνα με την Σαμπίνα Μπέγκαν, πάντως, «Ο Σίλβιο, στην φάση αυτή, υποφέρει από μεγάλη κατάθλιψη, και για την κατάστασή του, φταίνε οι όλες αυτές οι γυναίκες, οι καταραμένοι διάβολοι που δεν τον αφήνουν ήσυχο».

Ο 76χρονος Μπερλουσκόνι είχε ήδη δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και τρία από τον δεύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: