ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Το όργιο βγήκε εκτός… ορίων!


Ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα θέλησε να αποκτήσει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον η..
σεξουαλική του ζωή και έτσι αποφάσισε να διοργανώσει ένα σεξουαλικό όργιο.Η 39χρονη Τίνα Michelle Norris και ο 56χρονος φίλος της, James Albert Barfield το πρωί της Δευτέρας κάλεσαν στο σπίτι τους τρία άτομα. Η Norris δύο άντρες και ο Barfield μία γυναίκα για να κάνουν σεξ, ωστόσο μόλις συνειδητοποίησαν τι έκαναν, τους κυρίευσε η ζήλια και άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με την «Hernando Daily», το ζευγάρι ξεκίνησε το «πάρτι», ωστόσο όπως αναφέρει η αστυνομία σύντομα άρχισαν να κλωτσούν και να δαγκώνουν ο ένας τον άλλο, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς και ζημιές.

Οι τρεις «προσκεκλημένοι» έφυγαν κατά τη διάρκεια της διαμάχης του ζευγαριού και αμέσως ανέλαβε δράση η αστυνομία που τους βρήκε γυμνούς και χτυπημένους.

Μετά τη σύλληψη του ζευγαριού η αστυνομία σε αναφορά της είπε: «Όταν φτάσαμε στο σημείο η γυναίκα αρνιόταν να ντυθεί, ενώ και οι δύο ήταν γεμάτοι αίματα, πολύ μεθυσμένοι και καθόλου συνεργάσιμοι».

Το ζευγάρι θα δικαστεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: