ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Κλεινει το greekdll


Το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκεται στα χνάρια των διαχειριστών της πασίγνωστης ιστοσελίδας greekddl.com, μέσω της οποίας πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες χρήστες κατέβαζαν παράνομα ταινίες, παιχνίδια, προγράμματα, βιβλία και αρχεία πάσης φύσεως. Η δικογραφία έχει ...
σχηματιστεί εις βάρος τριών ατόμων (δύο άντρες και μία γυναίκα) που φαίνεται ότι λειτουργούσαν ως διαχειριστές και αναφέρει την παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Μάλιστα η μία εκ των τριών συνεργών συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου στη Θεσσαλονίκη, καθώς ήταν γνωστή στις αρχές και από άλλες υποθέσεις.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών είναι γνωστός εκδότης, ενώ ο δεύτερος διαμένει στη Σουηδία και ως εκ τούτου οι ελληνικές Αρχές έχουν δώσει σήμα στην Interpol να τον αναζητήσει. Την Μ. Δευτέρα έγινε μάλιστα έρευνα στους χώρους εργασίας των κατηγορουμένων, όπου και βρέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις εσωτερικοί και τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι. Οι εταιρίες παραγωγής υπολογίζεται πως υπέστησαν ζημιά που φτάνει τα 65 εκατομμύρια ευρώ.
www.enimerwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: