ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΟΙ «DURAN DURAN» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι «Duran Duran» θα δώσουν μία συναυλία στις 6 Ιουλίου στο θέατρο Γης Οι «Duran Duran» επιστρέφουν στην Ελλάδα. Το δημοφιλές ποπ συγκρότημα θα επισκεφθεί τη χώρα μας το καλοκαίρι προκειμένου να δώσει μία συναυλία, στις 6 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης.

Οι «Duran Duran» θα δώσουν μία συναυλία στις 6 Ιουλίου στο θέατρο Γης
Οι «Duran Duran» επιστρέφουν στην Ελλάδα. Το δημοφιλές ποπ συγκρότημα θα επισκεφθεί τη χώρα μας το καλοκαίρι προκειμένου να δώσει μία συναυλία, στις 6 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης. Οι ίδιοι αποφάσισαν αυτή τη φορά να εμφανιστούν στη συμπρωτεύουσα καθώς δεν έχουν ξαναπαίξει ποτέ εκεί.
Η μεγάλη συναυλία των «Duran Duran» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής καλοκαιρινής περιοδείας που κάνουν αυτήν την περίοδο για την προώθηση του νέου στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο «All You Need is Now». Το άλμπουμ αυτό αποτελεί μια ιδιαίτερα ευτυχή στιγμή στην πολυετή καριέρα του συγκροτήματος καθώς απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς. Την παραγωγή έχει κάνει ο βραβευμένος με Γκράμι, Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλά μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής μεταξύ των οποίων και οι Εϊμι Γουαϊνχάουζ, Αντέλ, Λίλι Αλεν κ.ά., ενώ το μιξάρισμα έχει γίνει από τον Mark «Spike» Stent που έχει δουλέψει με τη Μαντόνα, τη Μπιόρκ κ.ά.
Το άλμπουμ, το 12ο κατά σειρά των «Duran Duran», περιλαμβάνει πέντε καινούργια τραγούδια, ενώ η deluxe έκδοση του CD περιέχει ένα επιπλέον κομμάτι, και ένα ρεμίξ. Το «All You Need is Now» αποτελεί φόρο τιμής και επιστροφή στις μουσικές ρίζες του «Rio», του δεύτερου άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 1982 και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο παραγωγός, Mark Ronson, «αυτό το άλμπουμ είναι η φανταστική συνέχεια του ''Rio'' που δεν έγινε ποτέ».
Η προπώληση των εισιτηρίων στο διαδίκτυο για τη συναυλία ξεκινά μεθαύριο, στις 2 το μεσημέρι, από τα www.123merch.gr και www.tichetservices.gr. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: