ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Πέθανε στον μαραθώνιο ενώ έτρεχε για τον νεκρό αδερφό της

Πέθανε στον μαραθώνιο ενώ έτρεχε για τον νεκρό αδερφό της : Συγκλονίζει την Βρετανία ο θάνατος της 30χρονης Claire Squires, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ έτρεχε στην μνήμη του νεκρού αδερφού της.Ο 25χρονος
Συγκλονίζει την Βρετανία ο θάνατος της 30χρονης Claire Squires, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ έτρεχε στην μνήμη του νεκρού αδερφού της.

Ο 25χρονος αδερφός της πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και η οικογένεια του ήταν συντετριμμένη.

Το δεύτερο χτύπημα όμως ήταν ακόμα χειρότερο, αφού η Claire ήταν υγιέστατη και έτρεξε με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσει δωρεές στη φιλανθρωπική οργάνωση Samaritans.

Ο κόσμος έχει συγκλονιστεί τόσο πολύ που μετά το θάνατό της οι δωρεές συνεχίζονται και μάλιστα προσφέρονται περίπου 20.000 ευρώ την ώρα!

Κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου είχε συγκεντρώσει κάτι περισσότερο από 600 ευρώ αλλά σήμερα το πρωί το ποσό είχε ξεπεράσει τα 334.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: