ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Η οικογένεια Μητροπάνου αρνήθηκε να γίνει η κηδεία δημόσια δαπάνη...


Η οικογένεια Μητροπάνου αρνήθηκε να γίνει η κηδεία δημόσια δαπάνη...
 
Η οικογενεια Μητροπάνου αρνηθηκε να γίνει η κηδεια δημόσια δαπάνη... ...και ενημέρωσε τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων πως δεν μπορεί να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για όσα ενδεχομένως συμβούν εναντίον τους...Πλήθος κόσμου αναμένεται να συρρεύσει σήμερα το μεσημέρι στο Α΄ Νεκροταφείο για την κηδεια του Δημήτρη Μητροπάνου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκφράστηκε η επιθυμία να παραστούν στην τελετή και εκπρόσωποι των κομμάτων όμως... η οικογενεια του εκλιπόντος ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους πως δεν μπορεί να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για όσα ενδεχομένως συμβούν εναντίον τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ τα υπουργεία Πολιτισμού και Εσωτερικών προσφέρθηκαν να γίνει η κηδεία δημοσια δαπάνη, η οικογένεια μητροπανου αρνήθηκε λέγοντας ότι ουδέποτε επιβάρυνε τα δημοσια ταμεία έστω και με ένα ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: