ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Να ο αξιος αντικαταστατης του σκατοψυχου αποχωρησαντος Παγκαλου

Μπεγλίτης: Μικροπολιτική η κίνηση ΣαμαράΑποκλειστικη φωτογραφία ενος πο τους ασεβεις ,αθλιους ηθικους αυτουργούς της δολοφονίας του 77χρονου απελπισμενου ανθρώπου.

Φωτιές έχει ανάψει στο Διαδίκτυο (και στο ΠΑΣΟΚ) η δήλωση του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου και βουλευτή, Πάνου Μπεγλίτη, για την αυτοκτονία του ηλικωμένου στο Σύνταγμα.

Ερωτηθείς (στον “Σκάι”) για το θέμα απάντησε: “Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.

Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά  του... Μόνο σεβασμός”.

Η αναφορά στο εάν “τα έφαγε” ο αυτόχειρας ή τα παιδιά του προκάλεσε έκρηξη αντιδράσεων. Μέχρι νωρίς το απόγευμα ο κ. Μπεγλίτης δεν είχε προβει σε διευκρισνιστική δήλωση. 



Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: