ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Η πείνα και ..................νεκρους ανασταίνει


Νεκρή βγήκε από το φέρετρο και πήγε στην κουζίνα να μαγειρέψει!
 
Η λιγούρα ήταν η αιτία μια νεκρη γυναίκα να …
αναστηθεί! Πρόκειται για μια 95χρονη από την Κίνα, η οποία σύμφωνα με τους φίλους και συγγενείς της πέθανε, καθώς όπως υποστηρίζουν επί ώρες δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματά τους ενώ δεν ένιωθαν και την αναπνοή της.
Όμως προς μεγάλη έκπληξη όλων η ηλικιωμένη βγηκε από το φερετρο και πήγε στην κουζινα να μαγειρέψει! «Κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζινα να μαγειρέψω», είπε η γυναίκα στους άφωνους συγγενείς…
Σύμφωνα με την παράδοση, οι συγγενείς θα πήγαιναν στο φερετρο να φιλήσουν και να αποχαιρετήσουν την 95χρονη! Τότε όμως συνειδητοποίησαν ότι έλειπε η γυναίκα από το φέρετρο. Για λίγα λεπτά προκλήθηκε αναστάτωση και όλοι αναρωτιόντουσαν τι είχε συμβεί, κανείς όμως δεν πίστευε ότι η νεκρη γυναίκα πείνασε και πήγε να …τσιμπήσει κάτι!
«Ήμασταν τόσο τρομοκρατημένοι που αμέσως ζητήσαμε βοήθεια από τους γείτονες», ανέφεραν τα μέλη της οικογένειάς της και πρόσθεσαν, «παγώσαμε όταν είδαμε την γιαγιά να κάθεται στο σκαμνί στην κουζίνα και να τρώει».
Οι γιατροί πιστεύουν ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που ναι μεν της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της παρέμεινε ζεστό…
Αυτή μπορεί να μην πέθανε όμως οι συγγενείς στο παρά πέντε την …γλίτωσαν!Δεν υπάρχουν σχόλια: