ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Ο φόβος τους,χτίζει φράχτες!

Μια Βουλή, όπου δεν θα μπορεί να πλησιάσει κανείς, ονειρεύονται κάποιοι που προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει Ιουνίου,τονίζει η ιστοσελίδα (prionokordela).
Μέχρι σήμερα το πείραμα με το σιδερένιο φράχτη που τοποθετούνταν στο ύψος των λουλουδάδικων φαίνεται ότι πέτυχε κι έτσι οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. θέλησαν να επεκτείνουν το νέο μέτρο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι νέοι φράχτες, θα προσεγγίζουν τα 40 μέτρα μήκος και θα κοστίσουν περίπου 70.000 ευρώ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και από τον περασμένο Ιούλιο σκέφτονταν την κατασκευή περισσότερων φραχτών που θα τοποθετούνται σε διάφορα κομβικά σημεία κατά τη διάρκεια των μεγάλων κινητοποιήσεων. Κι αυτό γιατί έτσι περιορίζονται οι μάχες σώμα με σώμα. Υπολογίζεται ότι οι νέοι φράχτες θα είναι έτοιμοι μετά το Πάσχα.
Και οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί προβλέπεται ότι θα τους τοποθετούν σε σημεία για να απομονώνεται η μπροστινή πλευρά της Βουλής. Δηλαδή θα τοποθετούνται στην Πανεπιστημίου, στη Γεωργίου Α΄, στην Όθωνος και την Αμαλίας προκειμένου να εμποδίζονται οι διαδηλωτές στο να πλησιάσουν στο χώρο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Ένα χειροκρότημα για τους φωστήρες που στο κτήριο όπου στεγάζεται η κοιτίδα της υποτιθέμενης «δημοκρατίας» μονιμοποιούν την τρομοκρατία βάζοντας φράχτες!
Τι νομίζετε; Θα γλιτώσετε τις αποδοκιμασίες και τα ντου κύριοι βουλευτάδες;
Πλανιέστε πλάνην οικτράν!
Με αυτά που κάνετε σφίγγετε ολοένα και περισσότερο τη θηλειά γύρω από το λαιμό σας!
Και κάτι άλλο. Ποιος θα πληρώσει τα 70 χιλιάρικα; Μάλλον εμείς. Μάλλον ο ελληνικός λαός θα χτίσει τη φυλακή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: