ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Μεινε στον Αρη για παντα coach


Στις αρχές του νέου έτους θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ των διοικούντων της ΠΑΕ Άρης και του Έκτωρ Ραούλ Κούπερ, με δεδομένη την πρόθεση και των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και αμφότερες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Η τελική συνάντηση θα γίνει στις αρχές του Ιανουαρίου υπό την παρουσία του εκπροσώπου του Αργεντινού τεχνικού, Αλεχάντρο Καμάνιο.

Αυτή άλλωστε, ήταν επιθυμία του ίδιου του Κούπερ, ο οποίος ήθελε να τα πει με τους ανθρώπους των “κίτρινων” μετά τις υποχρεώσεις της ομάδας του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Λεπτομέρειες ως προς το οικονομικό δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά αυτό δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Αργεντινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: