ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

«Δημιουργική λογιστική» στη μισθοδοσία υπαλλήλων! Από το νέο έτος Θα πληρώνονται στο τέλος του μήνα;

http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/06/news-idiotikos-tomeas-misthoi-2.jpg

Στην υφαρπαγή ενός μισθού από τους δημοσίους υπαλλήλους ορισμένου χρόνου, με τη μέθοδο της «δημιουργικής λογιστικής», προτίθεται να προχωρήσει η κυβέρνηση όπως προκύπτει από εγκύκλιο που κυκλοφόρησε αιφνιδιαστικά την περασμένη Πέμπτη.
Η εγκύκλιος, που αναφέρεται σε ΝΠΔΔ και ΟΤΑ, αλλά όλως περιέργως εστάλη και σε σχολεία, προβλέπει οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων ορισμένου χρόνου, που μέχρι στιγμής προκαταβάλλονται κάθε πρώτη και δεκαπέντε του μηνός, από το νέο έτος να καταβάλονται στο τέλος του μήνα. Έτσι, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρωθούν στις 15 Ιανουαρίου το μισθό του Ιανουαρίου και η επόμενη πληρωμή προβλέπεται στις αρχές Μαρτίου. Εκτιμάται ότι γίνεται προσπάθεια να εξοικονομηθεί το ποσό του 1 δισ. και να το παρουσιάσουν ως μείωση δαπανών του δημόσιου τομέα!

πηγή: ΕΠΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: