ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Το mp3 player που δεν χρειάζεται να αγγίζετε

Το mp3 player που δεν χρειάζεται να αγγίζετε

Ιδανικό για δρομείς, καταλαβαίνει τι θέλετε να κάνετε με μία σας κίνηση!
Σας αρέσει να πηγαίνετε για τρέξιμο και συνήθως το κάνετε με τη συνοδεία μουσικής. Φοράτε λοιπόν τα ακουστικάκια σας, βάζετε το mp3 player να παίζει και τρέχετε σαν τον άνεμο. Ωστόσο όταν θέλετε ν' αλλάξετε κομμάτι, να το δυναμώσετε ή να το χαμηλώσετε, να πατήσετε παύση και γενικά να κάνετε οποιαδήποτε παρεμβολή στο πρόγραμμα, τα ιδρωμένα χέρια σας επιτίθενται βίαια στο mp3 player.
Το Beat είναι ένα mp3 player που ελέγχεται από τις δικές σας χειρονομίες και σας αφήνει το περιθώριο να τρέξετε χωρίς να απασχολήσετε τα χέρια σας πιάνοντας και αφήνοντάς το, πατώντας κουμπιά ή παλεύοντας να δώσετε μια εντολή στην οθόνη αφής που δεν αισθάνεται τίποτα λόγω εκτεταμένου ιδρώτα στηνε πιφάνειά της. Είναι σχεδιασμένο από τον Adrien Guenette, και αποτελείται από ένα mp3 player σε σχήμα ρολογιού και ένα δαχτυλίδι από το οποίο μεταφέρονται οι εντολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: