ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

EΝας νόμος που θα πληρωναν οι ιδιωτικες εταιρίες για την προστασια τους στην ΕΛΑΣ ισχύει ακόμη;





Στο δρόμο οι αστυνομικοί για τις Σκουριές!
Θα το βλέπει και δεν θα το πιστεύει ο Νίκος Δένδιας αφού πλέον στους δρόμους για τα όσα τερατώδη συμβαίνουν στις Σκουριές της Χαλκιδικής βγαίνουν και οι αστυνομικοί!
Και μάλιστα με άποψη αφού όπως λένε, το θέμα με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για το μεταλλείο χρυσού δεν χρειάζεται αστυνομική αντιμετώπιση.
Η Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 10 το πρωί συγκέντρωση έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο. Όπως αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση «Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι το θέμα στις Σκουριές Χαλκιδικής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ενώ θέτουν και θέμα διασφάλισης της σωματικής τους ακεραιότητας.
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα η της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής από τα 350 άτομα που συγκροτούν συνολικά τη δύναμη στην Χαλκιδική, τα 100 περιφρουρούν τις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: