ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Ο δημαρχος Παπαγου Χολαργου εχει βγει σε σύνταξη και δεν το εχει καταλάβει.

Παρέμβαση δημοτικών συμβούλων για τα γήπεδα

on .
markmarso
Σήμερα το πρωί οι δημοτικοί σύμβουλοι Βίκυ Νικάκη, Άκης Παπαγεωργίου, Γωγώ Μπρέμπου καθώς και ο σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Παπάγου και μέλος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Τσουροπλής πρωτοκόλλησαν στο δήμο ερώτημα σχετικό με τη μη λειτουργία των γηπέδων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού:
 Προς: Αντιδήμαρχο οικονομικών και τεχνικών έργων κ. Χ. Δασκαλόπουλο
Πρόεδρο ΔΟΠΑΠ κ. Α. Μπελιτσάκο
Κοιν: Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Β Ξύδη
ΘΕΜΑ: Η μη λειτουργία των γηπέδων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Κ. Αντιδήμαρχε,
Το ζήτημα της μη λειτουργίας των γηπέδων έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Το κλειστό γήπεδο Παπάγου και τα ανοιχτά γήπεδα στο Χολαργό έχουν κριθεί ακατάλληλα σύμφωνα με έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής.
Είναι αδιανόητο να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα οι αθλητικοί χώροι από τους δημότες και τα σωματεία της περιοχής μας.
Είναι ανεπίτρεπτο να αγωνίζονται εκτός έδρας ολόκληρο τον χρόνο και οι τρείς ποδοσφαιρικοί μας σύλλογοι.
Γνωρίζετε ότι το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του «ΑΣ Παπάγου» αναγκάστηκε να δώσει τον κρίσιμο αγώνα για την άνοδο στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία στην Ελλάδα(Α2) εκτός της έδρας του και ενημερώθηκε για αυτό δύο ημέρες πριν από τον αγώνα;
Γνωρίζετε ότι το αθλητικό σωματείο «Ολυμπιάδα Παπάγου» θα δώσει την μάχη για την άνοδο στο Α’ Τοπικό εκτός έδρας;
Γνωρίζετε ότι 250 αθλητές στίβου του ΓΑΣ Χολαργού, κάνουν καθημερινές προπονήσεις σε στάδιο εκτός του Δήμου μας;
Παρακαλούμε να μας χορηγηθούν άμεσα και γραπτώς οι απαραίτητες απαντήσεις στα παρακάτω ζητήματα:
1) Γιατί δεν είχαν προγραμματιστεί και δεν έγιναν εγκαίρως οι εργασίες των γηπέδων έτσι ώστε να αποφεύγαμε το κλείσιμο τους ενώ ο Δήμος γνώριζε το πρόβλημα και το επικείμενο κλείσιμο από το Νοέμβριο του 2011 με έγγραφο από την Περιφέρεια Αττικής και σήμερα έχουμε Μάιο του 2013;
2) Ζητάμε να μας χορηγήσετε τον χρονικό Προγραμματισμό των εργασιών ανά γήπεδο από την ημερομηνία που ξεκίνησαν οι εργασίες μέχρι και την ημερομηνία ολοκλήρωσης τους.
3) Αρχές του έτους τοποθετήθηκαν κλιματιστικές μονάδες στο κλειστό γήπεδο Παπάγου, μετά το καλοκαιρινό περιστατικό με τις λιποθυμίες. Η λειτουργία τους όμως είναι αδύνατη διότι δεν έχετε μεριμνήσει να γίνει η απαιτούμενη επαύξηση ρεύματος. Παρακαλούμε να μας ενημερώστε άμεσα για ποιο λόγο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, καθώς και την ημερομηνία που θα περατωθεί;
Όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας είναι ερασιτεχνικά
Σέβεστε τον ιδρώτα τους και την προσπάθεια τους;
Τελικά θέλουμε οι Δημότες μας να αθλούνται;
Βίκυ Νικάκη Άκης Παπαγεωργίου Γωγώ Μπρέμπου Τσουροπλής Γιώργος
Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτική Σύμβουλος Τοπικός Σύμβουλος Παπάγου
Παπάγου-Χολαργού Παπάγου-Χολαργού Παπάγου-Χολαργού Μέλος ΔΣ ΔΟΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: