ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Oξω ρε!!!!!!!!!!!

Tzoumakas1 
Αποχώρησε από εκδήλωση για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, κ. Στέφανος Τζουμάκας, έπειτα από έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε από διαμαρτυρόμενους για την πολιτική του κόμματός του.
Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, στις 8:00 μ.μ., όταν το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε προσέλθει στις εγκαταστάσεις του τμήματος Ιστορίας του πανεπιστημίου, προκειμένου να παρευρεθεί σε εκδήλωση, διοργανωμένη από την ΠΑΣΠ, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Εκεί, κατέφτασε την ίδια ώρα και ομάδα πολιτών, μετά την ολοκλήρωση πορείας.
Tzoumakas2
Η συνάντηση πυροδότησε αντιδράσεις. Οι συγκεντρωμένοι απηύθυναν βαρείς χαρακτηρισμούς και σκληρά συνθήματα προς τον κ. Τζουμάκα, ζητώντας του να αποδοκιμάσει τη σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την πολιτική του μνημονίου. Ο πρώην υπουργός αρκέστηκε να δηλώσει ότι τάσσεται κατά του νόμου - πλαισίου για τα ΑΕΙ. Ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν εκ νέου και, τελικά, ο κ. Τζουμάκας αναγκάστηκε να αποχωρήσει.
Στη συνέχεια, σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές μεταξύ φοιτητών της ΠΑΣΠ και πολιτών που είχαν συμμετάσχει στην πορεία, κατά τη διάρκεια των οποίων τρεις φοιτήτριες τραυματίστηκαν ελαφρά και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Αργότερα, ο κ. Τζουμάκας ρωτήθηκε σχετικά με το επεισόδιο, αλλά αρνήθηκε να το σχολιάσει, υποδεικνύοντας μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως τους πολιτικούς χώρους από τους οποίους θεωρεί ότι προέρχονται όσοι εξαπέλυσαν τις αποδοκιμασίες εναντίον του. Αργά το ίδιο βράδυ, ο πρώην υπουργός μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ συνέφαγαν σε ταβέρνα στην περιοχή του Μαντουκιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: